Info

Marika Vapaavuori

Käsikirjoittaja- Ohjaaja/ Scriptwriter- Director

+358 40 722 8848

marika.vapaavuori@kolumbus.fi

www.marikavapaavuori.wix.com/marikavapaavuori

Marika Vapaavuori on teatteritaiteen maisteri, ammatiltaan käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän on ohjannut mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Tampereen Työväenteatterissa, Turun Kaupunginteatterissa, Tampereen teatterissa, Pyynikin Kesäteatterissa, Vartiovuoren Kesäteatterissa, Tampereen komediateatterissa, Ahaa- teatterissa, Teatteri Telakalla sekä useissa itse kokoamissaan ryhmissä.

Teatteritöidensä lisäksi Vapaavuori on suunnitellut, käsikirjoittanut ja ohjannut useita suurtapahtumia ja tv-konsertteja, muun muassa Euroopan Nuorten Olympiafestivaalin 2009 (EYOF) avajaiset, jotka televisioitiin 49 maahan. Vapaavuoren käsialaa olivat myös televisioidut Kansalliset veteraanipäivät 2010, samoin kuin SOS- Lapsikylien 50-vuotisjuhlakonsertti 2012. Marika Vapaavuori dramatisoi ja ohjasi Tasavallan Presidentin Itsenäisyyspäivän juhlakonsertin 2013.

 

Lari Halme

Näyttelijä/ Actor

+358 40 538 8355

lari.halme@gmail.com

www.larihalme.fi

Lari Halme on työskennellyt muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa, Tampereen työväenteatterissa, Tampereen Teatterissa, Uudessa Iloisessa Teatterissa ja Turun Kaupunginteatterissa. Hänet tunnetaan myös useista tv- rooleistaan.

 

 

Kreatiivi 2009